Szexológia, tanfolyamok

 

Kognitív és kommunikációs hibákat javító, szellemi csúcsteljesítményt célzó, szexuálpszichológiai és szexológiai interaktív tanfolyamok

 

Alapvetően első három alkalomra (ezt nevezzük alap tanfolyamnak) 1-1 nagyobb témát jelöltem meg az alábbiak szerint:

  1. Hogyan működhetnek jól a mai párkapcsolatok? Férfi és női lélektan, nemi szerepek. Maszkulin és feminin vonások egymásra hatásából származó problémák és megoldási lehetőségei a mai modern típusú párkapcsolatokban.
  2. A női és férfi szexualitás egymást formáló kölcsönhatásai. Hogyan állítható helyre a teljes élvezőképesség nők és férfiak esetében?
  3. Hogyan és miért alakulnak ki a frigiditások, impotenciák, homoszexualitások, különféle perverziók és hogyan lehet visszafordítani a folyamatot?

Az együtt tanulásunk lényegi jellemzője, hogy a résztvevők érdeklődésük szerint némileg formálhatják az egyes alkalmak tartalmát kérdéseikkel, megjegyzéseikkel bármikor az előadás folyamán.

Az alapképzést elvégzők jelentkezhetnek úgynevezett nyitott témájú előadási alkalmakra, ahol a résztvevőket foglalkoztató kérdésekre keressük a választ.

Illetve jelentkezhetnek 2 + 4 alkalmas 10 kognitív torzulást, más néven hibás észlelési és gondolkodási sémákat megismerő, önmagunkban beazonosító előadás és tréning sorozatra. Ezek az alkalmak azt a célt szolgálják, hogy növeljük érzelmi intelligenciánkat és szellemi teljesítőképességünk csúcsára érjünk. Eredménye a konfliktusmentes, boldog, kiegyensúlyozott családi, rokoni, munkahelyi kapcsolatok.

Kognitív torzulások például: perfekcionizmus, felnagyítás, lekicsinylés, önérzet, előítéletek, gondolatolvasás, jövendőmondás, hibáskeresés, borúlátás, elégtelen minőségű bocsánatkérés, címkézés, érzelemi alapú gondolkodás, indulatosság, minősítési problémák stb.

Az előadásokat két okból tartjuk, tapasztaljuk hasznosnak. Egyrészt a résztvevők a közös témafeldolgozások során tapasztalataim szerint önállóan megoldhatják néhány kisebb vagy nagyobb problémájukat, megválaszolják maguknak bizonyos kérdéseiket, döntéshez jutnak apróbb dolgokban. A problémák nagyobb részét viszont személyes bizalmi légkörben lehetséges orvosolni. Az egyéni vagy páros tanácsadás/coaching hatékonyságát az előadásokon való figyelmes részvétel nagy mértékben képes előmozdítani. A személyes alkalmakat az előadássorozatok folyamán bármikor lehet igényelni.

Egy előadás időtartama:            2-3 óra (résztvevők aktivitásától függően)

Részvétel díj:                             2000 Ft/fő/óra

Legközelebb induló csoport:     2020.10.25. vasárnap 14 óra

Csoport létszáma:                      max.: 15-16 fő, min.:10-12 fő

Az alkalmak előreláthatólag kéthetente lesznek.

Állandó személyi összetételű csoportok kialakítását támogatjuk.

Hatékonyabb, ha a (házas)párok mindkét tagja részt vesz a tanfolyamon.

Jelentkezni:           +36 30 658 9376 (Fülöp-Sági Edina)

sssdina@gmail.com

Szép napot kívánok!

Bakk Levente Zalán